Street Action DILBEEK powered by Buurtsport

C21

Street Action DILBEEK powered by Buurtsport

Editiepajot_dilbeek_streetaction_foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

De hele zomer lang komt de sportdienst naar de wijken om er samen met kinderen en jongeren aan sport te doen. Ze maken er kennis met een gevarieerd aanbod en moeten zo aan het bewegen slaan. Maar minstens even belangrijk is dat er zo gewerkt wordt aan een buurt waar het leuk is om samen te leven.

Het project “Street Action powered by Buurtsport” wordt ondersteund door het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid. De bedoeling is dat er in de deelnemende gemeentes een buurtsportwerking wordt opgestart. Het project van Dilbeek werd goedgekeurd voor twee jaar en ging deze zomer van start in de Loveldwijk in Schepdaal, de Reinaertwijk in Groot-Bijgaarden en de Zuurweide/Wolsemwijk in Dilbeek.
Het Buurtsportaanbod is volledig gratis en richt zich voornamelijk op jongeren van 10 tot 18 jaar. De wekelijkse Buurtsportnamiddag omvat een initiatie in een bepaalde sport, maar er kan ook gespeeld worden met het divers aanbod aan sport- en spelmateriaal uit de sportkoffer.
We nodigen jullie graag uit om op dinsdag 20 augustus in de Loveldwijk langs te komen tussen 14 en 15 uur. Op dat moment is er een dansinitiatie.
Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.streetaction.be , op www.jind.be  of op de facebook- pagina ‘Street Action Dilbeek’ voor het volledige programma.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief