DILBEEK - Daring Bodegem speelt nog 1 jaar thuis

C21

DILBEEK - Daring Bodegem speelt nog 1 jaar thuis

Frank_de_dobbeleer_2013_p200
Schepen van sport Frank De Dobbeleer (ep)

Voetbalclub Daring Bodegem kan nog zeker een jaar haar wedstrijden afwerken op het vertrouwde veld in de Sint-Martinusstraat. De gemeente kwam daarover met de eigenaars tot een overeenkomst.

Gezien de plannen van de club nog niet helemaal duidelijk zijn, werd ervoor gekozen om het veld niet te kopen, hoewel die mogelijkheid bestond. Daring Bodegem werkt momenteel immers samen met FC Kapelle. Heel wat van de gezamenlijke trainingen hebben nu al plaats op hun velden. “Bovendien kan Daring Bodegem ook gebruik maken van de terreinen Plankenveld”, zeg schepen van sport Frank De Dobbeleer. “Voor het komende seizoen was de Bodegemse club echter vragende partij om zeker nog één seizoen de competitie op hun thuisveld te kunnen spelen. “
Ook het gemeentebestuur wou het veld liever behouden. Gezien het in recreatiegebied ligt in het centrum van Sint-Martens-Bodegem, is het belangrijk dat het ter beschikking kan gesteld worden van de verenigingen. In eerste instantie de plaatselijke voetbalclub Daring Bodegem, maar ook aan de jeugdverenigingen die in de directe omgeving hun werking hebben, of gewoon de jongeren uit de buurt.
Daarom sloot het gemeentebestuur een huurovereenkomst af van één jaar met een stilzwijgende verlening tot maximum 4 jaar. “Als er volgend jaar meer duidelijkheid is over de plannen van Daring Bodegem en FC Kapelle, bijvoorbeeld een definitieve fusie, kan opnieuw bekeken worden of een aankoop al dan niet opportuun is”, besluit de schepen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief