DILBEEK - Week van de Sportclub

C21

DILBEEK - Week van de Sportclub

Week_van_de_sportclub_2013_p600
 

Van 7 tot en met 15 september openen tientallen Dilbeekse sportverenigingen de deuren voor de Week van de Sportclub, met dit jaar de slogan “Wij willen jou erbij”. Daarmee wordt het sociale aspect en de diversiteit in de verenigingen benadrukt.

De sportclub is de plaats waar vriendschappen ontstaan, waar het na het sporten leuk vertoeven is, waar waarden als respect en verantwoordelijkheid worden doorgegeven. Om dat tot uiting te brengen, worden alle jongeren op 11 september uitgedaagd om in het outfit van hun club naar school te gaan.
Dit jaar doen maar liefst 17 Dilbeekse sportverenigingen mee aan Week van de Sportclub. Je kan er proeven van initiatietrainingen, aangepaste wedstrijd- of tornooivormen en lessenreeksen.
Volgende sportclubs verwelkomen je alvast met open armen: Turnkring Ten Gaerde, Tafeltennisclub Smash Dilbeek, Tafeltennisclub Groot-Bijgaarden, KVLV Groot-Bijgaarden, GBSK Handbal, Karateclub Groot-Bijgaarden, Badmintonclub Dilbeek, Judoclub Groot-Bijgaarden, S.D.I. Tennis, St-Sebastiaansgilde, VC Groot -Dilbeek, Oneindige stilte (Tai Ji), Royal Baudouin Hockeyclub, Duikclub Adventure Diving, Karateclub Icho, Volley Schepdaal, Judoclub Itterbeek- Schepdaal, …
Voor meer informatie kan u steeds een kijkje nemen op www.weekvandesportclub.be  of via de dienst Sport Dilbeek op www.dilbeek.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief