SCHEPDAAL / HALLE - Derde Scooter Ride-Out

C21

SCHEPDAAL / HALLE - Derde Scooter Ride-Out

Img_9508
Ingezonden foto
 

Aan allen die een scooter hebben, kruis 15 september aan in de agenda, kleef een briefje op de frigo, pomp je banden op want die dag organiseert Schepdaal Feest samen met United Scooters hun 3de Scooter Ride-Out.

Die zondag word je met je scooter verwelkomd in het United Scooters Café en vertrek je vandaar tussen 11 en 14 uur voor een heerlijke tocht langs kronkelende straten, grote hoeves, kastelen, stukjes ongekend en verrassende Pajottenland. De rondrit duurt ongeveer 2 uur en is volledig bewegwijzerd. Zo kan iedereen op z’n eigen tempo genieten. Rij je liever in groep? Om 13 uur vertrekken ze ook in groep voor een begeleide rit.

United Scooters doet er nog een toertje bovenop, ze vertrekken rond 10u30 vanuit Halle, United Scooters, Nijvelsesteenweg 337, 1500 Halle (Schuin over kledingwinkel ZEB) via prachtige wegen richting Schepdaal Feest.

De winkel is open van 9u tot 12u, inschrijven is niet verplicht maar wel aangewezen, stuur een mailtje naar info@schepdaalfeest.be of schrijf je in via de facebookpagina van United Scooters https://www.facebook.com/events/1376817242538823/

Deelnameprijs: 5 euro (incl. drankje en attentie) Alle info vind je ook op www.schepdaalfeest.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief