Nieuwe Carrefour market in DILBEEK

C21

Nieuwe Carrefour market in DILBEEK

Editiepajot_dilbeek_carrefour_market_foto_ingezonden
ingezonden foto
 

Vandaag woensdag 9 oktober heeft een nieuwe Carrefour market zijn deuren geopend in Dilbeek. Deze volledig nieuwe winkel is gevestigd in de voormalige O’Cool-winkel aan de Ninoofsesteenweg. Bij Carrefour market ligt de klemtoon op verse voeding en hiervoor is een echte “versmarkt” gecreëerd, met een ruime keuze aan verse producten.

Carrefour market - De versmarkt

De naam Carrefour market zegt het al: in deze winkel staat de verse voeding centraal. De naam reflecteert het verse van de kruidenier om de hoek, maar ook de menselijke, warme aanpak waar Carrefour market voor wil staan, met aandacht voor de bekommernissen en verwachtingen van zijn klanten.

Carrefour market wil verse producten centraal zetten in zijn versmarkt en tegelijk de klanten een efficiënte oplossing bieden voor hun dagelijkse boodschappen. Alle producten staan aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd, net zoals op de markt, en de keuze is bijzonder ruim. Uiteraard staat de kwaliteit van de producten voorop en houdt men rekening met de seizoenen. Zonder de aantrekkelijke prijzen uit het oog te verliezen.
Carrefour market Dilbeek – Concreet
De nieuwe Carrefour market van Dilbeek heeft een gunstige ligging aan de Ninoofsesteenweg 491, ideaal gelegen voor de inwoners van Dilbeek, maar ook voor het woon-werkverkeer.
Dankzij de opening van de nieuwe Carrefour market is ook gezorgd voor extra werkgelegenheid: een tiental medewerkers zal er aan de slag gaan in de winkeloppervlakte van 600 vierkante meter. De winkel heeft ruime openingsuren van 8 tot 20 uur, met openingen op zon- en feestdagen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief