GROOT-BIJGAARDEN - Wellness op basis van hop, bier en… chocolade

C21

GROOT-BIJGAARDEN - Wellness op basis van hop, bier en… chocolade

Editiepajot_dilbeek_hopmassage_foto_ingezonden
ingezonden foto
 

Het gezondheids- en wellnesscentrum Zen Your Life in Groot-Bijgaarden, dat zich onderscheidt door zijn unieke spa-rituelen, bestaat iets meer dan een jaar. Om deze verjaardag te vieren pakken Nadia Delens en Ilse Lindemans uit met een op en top Belgisch arrangement met als centrale belevingselementen hop, bier en chocolade.

Nadia en Ilse gaven aan de meeste van hun spa-rituelen namen die verwijzen naar exotische bestemmingen. Eén uitzondering: het Pajottenland. Het anderhalf uur durende arrangement op basis van lambiekbier en hopstempels bevat een anti-oxiderende lichaamspacking met rood en blauw fruit (o.a. cassis), een gelaatsreiniging, een voedend masker, gelaatsmassage met Pajotse honing en de unieke hopstempelmassage. Als afsluiter wordt een glaasje oude geuze of een fruitbier aangeboden.
Het Pajottenland-arrangement is inmiddels zo’n groot succes dat Ilse en Nadia nog een stapje verder willen gaan. Voortaan bieden ze een geheel Belgisch arrangement aan rond bier en chocolade. “Onze behandeling op basis van lambiekbier en hop lokte niet alleen mensen uit de buurt, maar ook tal van buitenlandse gasten. Daarom hebben wij beslist om typisch Belgische producten extra in de kijker zetten. Want België is als geen ander land gekend voor zijn lekkere chocolade én bier!”, aldus Nadia Delens. “Onderzoek heeft immers aangetoond dat chocolade boordevol substanties zit die heilzaam zijn voor de huid. Ons Belgisch arrangement bestaat uit een hopstempelmassage, afgewerkt met een nevel van lambiek en een gelaatsverzorging met Belgische chocolade. Om van te smullen en van te genieten…”
Ilse voegt eraan toe: “Daarnaast hebben wij voor de echte chocoladeliefhebbers een spa-arrangement en -ritueel waarin producten op basis van echte cacaoboter een centrale rol spelen. Het twee uur durende Sao Tomé-ritueel omvat naast een lichaamspacking met chocolademousse en een volledige gelaatsreiniging en peeling, ook een lichaamsmassage met witte vanillechocolade. Het geheel wordt afgesloten met een pairing van chocolade en bier.” Nadia: “De rode draad door ons wellnessaanbod is het gebruik van hoogwaardige voedingsproducten. Wij zijn ervan overtuigd dat wat goed is voor de innerlijke mens, ook zeer goed is voor onze buitenkant.”
Bij Zen Your Life kan je terecht voor diverse massages en behandelingen. Het modern-ogend gebouw ligt in een bosrijke omgeving en herbergt tevens een gezellige bed & breakfast met twee van alle comfort voorziene gastenkamers. Het is dus ideaal voor koppels, die even in alle rust willen genieten en ontspannen, of voor zakenmensen die op een boogscheut van de hoofdstad eens ergens anders willen overnachten dan in een gewoon hotel. De privé-spa met jacuzzi, sauna, stoombad, regendouche, relaxruimte en buitenzwembad kan je met partner of in gezinsverband huren voor enkele uren of voor een hele dag. Bij Zen Your Life staat natuurlijke gezondheidszorg centraal. De klemtoon ligt op preventie. Naast voedingsadvies, naturopathie, life-coaching, voetreflexologie en ontspannende en therapeutische massages maakt ook zachte bewegingsleer zoals Pilates, Body Firm & Stretch en Bio-relaxatie deel uit van het aanbod.
Zen Your Life
Fretbos 19, 1702 Groot-Bijgaarden
www.zenyourlife.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2013
Gerrit Achterland
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief