Jong VLD DILBEEK officieel de snelst groeiende afdeling van Vlaanderen

C21

Jong VLD DILBEEK officieel de snelst groeiende afdeling van Vlaanderen

Editiepajot_dilbeek_ledenwerving_jong_vld_foto_ingezonden

Jong VLD Dilbeek heeft met meer dan 65 nieuwe leden overtuigend de ledenwervingsactie van Jong VLD nationaal gewonnen. Dat maakt de Dilbeekse liberale jongerenafdeling officieel de snelst groeiende Jong VLD-afdeling van Vlaanderen. Een knap resultaat, want de afdeling is pas opgericht in september.

Jong VLD nationaal organiseerde in 2013 een ledenwervingsactie. Om de 4 maanden werd de snelst groeiende afdeling van het moment gefeliciteerd met een geldprijs van 200 euro. Jong VLD Dilbeek won het ‘winteroffensief’ dat liep van 21/09 tot 21/12. Dit is een opmerkelijke overwinning voor de Dilbeekse jongerenafdeling, want ze bestaat pas sinds half september.
“We hebben er tot nu toe al een mooi parcours opzitten. Niet enkel winnen we nu de ledenwervingsactie, maar ook op Facebook breken we potten: we zijn namelijk met voorsprong de grootste Dilbeekse politieke organisatie op Facebook.”, aldus voorzitter Filip Moons.
Op 11 februari 2014 ontvangt Jong VLD Dilbeek staatssecretaris Maggie De Block voor een lezing in De Rare Vos op de markt in Schepdaal, het evenement is publiek toegankelijk. Het bestuur van Jong VLD Dilbeek heeft alvast beslist om de overwinning feestelijk te vieren met de aanwezigen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief