DILBEEK - Pepernootfestival

C21

DILBEEK - Pepernootfestival

Editiepajot-ingezonden-foto-pepernoot1-13022014
ingezonden foto
 
Editiepajot-ingezonden-foto-pepernoot-13022014
ingezonden foto
 

Op zondag 23 februari is er alweer een nieuwe editie van Pepernoot, het pittig festival voor kinderen die gek zijn van muziek. Iedereen vanaf 3 jaar is welkom op de concerten, voorstellingen en muzikale workshops in Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek.  Een hele namiddag lang worden kinderen en ouders ondergedompeld in een muzikaal bad.

Zo is er o.a. het concert én de open repetitie van Vlaanderens meest getalenteerde jonge musici, het Kamerorkest “Ensemble 1828” o.l.v. Geert Soenen. Bij de open repetitie kunnen kinderen kennis maken met de verschillende instrumenten(groepen). Als top of the bill kunnen ze ook echt als dirigent optreden en zelf het tempo en de dynamiek bepalen van het orkest. Voor hen ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Kinderen kunnen niet alleen luisteren, maar ook actief meedoen. Tijdens de workshops krijgen de kinderen de kans om creatief te zijn onder professionele begeleiding. Verbeeldingskracht wordt gedurende deze dag naar boven gebracht. Ontdek wat meer over de zee tijdens muzikale waterverhalen of maak kennis met vreemde muziekinstrumenten. Daarnaast kunnen kinderen dansen met kussens, een muziekinstrument maken en zoveel meer! Kom en verken met ons de klankenwereld.

De prijzen van de tickets variëren van € 5 (workshops) tot € 7 (voorstellingen). Reserveren is aan te raden want vol is vol!

Tickets en info op www.westrand.be/pepernoot

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief