DILBEEK - Dienst financiën naar oude school Itterbeek

C21

DILBEEK - Dienst financiën naar oude school Itterbeek

Editiepajot-dilbeel-logo-gemeente
Editiepajot

Aan het oude schoolgebouw aan Keperenberg in Itterbeek zijn ingrijpende renovatiewerken aan de gang. Die moeten het gebouw klaar maken voor de verhuis van de dienst financiën.

Na jaren van leegstand, krijgt het schooltje zo eindelijk een nieuwe bestemming. Vermits de huidige locatie van de dienst niet meer voldoet aan de noden van een moderne administratie, is een verhuis goed nieuws voor de personeelsleden. Bovendien maakt de gemeente nu optimaler gebruik van het beschikbare patrimonium en moet niet langer gehuurd worden voor de administratie.

Architectenbureau Trans tekende de renovatieplannen uit, aannemer Roels uit Sint-Martens-Bodegem staat in voor de uitvoering. De muren tussen de oude klaslokalen worden opengebroken om zo een grote ruimte te creëren voor de burelen en vergaderlokalen. Aan het bestaande gebouw wordt ook een nieuwe inkom met extra bureelruimte aangebouwd. Het buitenschrijnwerk wordt vernieuwd en er komt nieuw sanitair binnenin. De verhuis en inrichting passen binnen het lopende veranderingstraject van de dienst dat moet zorgen voor een optimalere werking. Hierbij worden moderne werkplekconcepten in de praktijk gebracht. Als alles goed gaat zijn de werken afgerond voor de zomervakantie en kan de dienst in het najaar naar de nieuwe locatie verhuizen. Meer info bij de dienst gebouwen op 02/451 69 65 of via gebouwen@dilbeek.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief