DILBEEK – Gonzende zondag

C21

DILBEEK – Gonzende zondag

Editiepajot-ingezonden-foto-gonzende-zondag-05042014
ingezonden foto
 
Editiepajot-ingezonden-foto-gonzende-zondag1-05042014
ingezonden foto

Kom en beleef! Op zondag 13 april zal het in en rond Westrand weer bruisen van de wervelende workshops, spectaculaire shows en verrassende voorstellingen. De samenwerking van Westrand, de Dilbeekse Jeugddienst en Paas Je Rot zorgt ervoor dat dit een onvergetelijk circusfeest wordt.

Zo is er het circusduo Carré Curieux, dat de ene keer verrast met een mysterieuze show van jonglerie en diabolo, de andere keer met een acrobatische ballade voor twee lichamen en een mast.

Met Die Verdammte Spielerei halen we het meest geschifte wandelorkest in huis dat je ooit hebt gezien. Ze hebben een zéér verrassend repertoire.

En ook REDTHECAT zal niet vervelen: met loeiende sirene komt een brandweerman aan. Stuntelend op grote hoogte maar ook met adembenemende souplesse probeert hij de kat te redden.

Er is ook plaats voor lokaal talent: de acro-gymnasten van turnkring Ten Gaerde tonen jullie graag hun kunsten. Ze liften elkaar tot prachtige composities waarbij ze elkaar in balans houden en creëren het geheel tot een prachtige choreografie.

Daarnaast zijn er nog de vele, vele workshops. Kom zeker op tijd, want er valt zoveel te beleven dat te tijd te kort is om alles eens te proberen. Wat dacht je van Chinese Mast, koorddans, circustechnieken, je fiets pimpen, kindergrime, knutselen, reuzezeepbellen, graffiti, New Games, rodeostier, reuzespelen, en nog veel meer!

Je kan het programma nog een rustig bekijken in de digitale folder van Gonzende Zondag of op de website van Westrand.

WEDSTRIJD: Kom naar Gonzende Zondag en win een familieticket of een Duplo circusset

In de inkomhal van Westrand staat een circus opgesteld. Vind jij de Gonzende Zondag-vlinder in dit dolle circus? Vul dan op 13 april de antwoordkaart in en wie weet mag jij met het hele gezin naar een voorstelling in Westrand of neem je de Duplo circusset mee naar huis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief