DILBEEK – De Brasserfeesten in Schepdaal: een tweedaags evenement vol leuke activiteiten

C21

DILBEEK – De Brasserfeesten in Schepdaal: een tweedaags evenement vol leuke activiteiten

Editiepajot-ingezonden-brasserfeesten-06052014
ingezonden
 

Op vrijdagavond 9 mei worden een helebeoel marktkramers verwacht in de straten rond het marktplein van Schepdaal. Bezoekers kunnen na hun aankopen genieten van een lekker glaasje cava en heerlijk varken aan't spit. In de feesttent wordt de ambiance verzekerd met de muziek van covergroep Attic7 waarna DJ Stereo Killah de dansvloer in rep en roer zal zetten.

Op zaterdag 10 mei wordt de 2e editie van de Brasserrun georganiseerd.  Een leuke jogging op een verkeersvrij parcours doorheen het landelijke Schepdaal.  De kermis en tal van attracties aan de aankomstlijn maken van deze wedstrijd de gezelligste jogging van de streek.

Volwasssenen kunnen kiezen voor 4km, 8km of 12 km.

Bijzonder om te vermelden is dat er tevens zo’n 80-tal “Start-To-Brasserrunners” aan de start zullen verschijnen.  Gedurende 12 weken hebben deze sportievelingen zich voorbereid op deze wedstrijd.

Na de Brasserrun is er nog een leuke kinderfuif in de feesttent.  DJ Zina is vermoedelijk één van de jongste Dj’s van het land, maar weet als geen ander om leeftijdsgenootjes aan het dansen te krijgen.

Zaterdag wordt het feestweekend afgesloten met een Muzikale Bingoavond Dit is geen alledaags bingospelletje, maar een avond vol ambiance voor het hele gezin. Kom dus meezingen met de meest populaire nummers en hopelijk kan jij alle vakjes op de bingokaart als eerste aankruisen.

Nog bijzonder om te vermelden is dat de toegang tot de feesttent een gans weekend GRATIS is.

Voor een gezellig weekend vol ambiance moet je volgend weekend in Schepdaal zijn.  Wij tellen alvast af naar de BRASSERFEESTEN !

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief