DILBEEK – Benefietconcert ten voordele van Lunnyo Children Center

C21

DILBEEK – Benefietconcert ten voordele van Lunnyo Children Center

Editiepajot-ingezonden-benefietconcert-rc-dilbeek-07052014
ingezonden

Elk jaar steunt Regina Caeli Dilbeek een  "goed doel". Vorig jaar hielpen ze Moeders voor Moeders aan heel wat kinderspullen en boden hen ook wat financiële ondersteuning. Dit jaar zochten ze het weer wat verder van huis en kozen voor het project Lunnyo Children Center in Uganda.

Dit schooltje voorziet gratis onderwijs voor de armste kindjes en weeskindjes in de stad Entebbe in Uganda. Om hen financieel een duwtje in de rug te kunnen geven hebben de leden en leerkrachten van het SOS-comité de schouders onder dit project gezet.

Gedurende het hele jaar hebben ze, onder leiding van de enthousiaste voorzitters van het SOS-comité, verschillende acties op touw gezet, zoals 'RC in kleur', de bekende Valentijns-/lolly-actie en de cake- en chocomelkverkoop tijdens het oudercontact met Kerstmis.

Als kers op de taart organiseert het SOS - comité nu tot slot een benefietconcert, waarop jullie bij deze allemaal van harte uitgenodigd worden!

Op zaterdag 10 mei 2014 kunnen jullie vanaf 18.00 u tot ongeveer middernacht genieten van enkele fijne optredens op de speelplaats van onze school. Er speelt heel wat talent van eigen bodem, alsook enkele bands uit de streek. Zo komt singer songwriter Jan Delcour met zijn The Fortunate Few het publiek verwennen. Humo's Rock Rally halve finalist Sea Peoples van onze oud-leerlingen Dries, Fien en Timo trakteren je op een staaltje 'dreampop' en tot slot wordt het geheel feestelijk afgesloten door een heuse DJ-set van Sound of The Basement.

De vierdejaars voorzien die avond heel wat lekkers van over de hele wereld om de honger te stillen, en de keuken van de warme refter wordt traditiegetrouw omgetoverd tot frietkot met verse frieten in echte puntzakjes. Tussendoor kunnen jullie ook gezellig keuvelen bij een verfrissend drankje.

Een fijne gelegenheid om de school eens op een andere manier te leren kennen. En dat allemaal om zoveel mogelijk steun te kunnen bieden aan de kinderen van het Lunnyo Children Center in Uganda! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Kaarten voor het benefietconcert zijn vanaf 28 april 2014 te koop op het leerlingensecretariaat of bij leden van het SOS-comité voor €5. Aan de kassa zelf betalen jullie €6 voor 19.00 u en €7 na 19.00 u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief