DILBEEK - Een zomer vol van activiteiten

C21

DILBEEK - Een zomer vol van activiteiten

Editiepajot-ingezonden-poprock-dilbeek-26062014
ingezonden

Kinderen en jongeren hoeven zich deze zomer alweer niet te vervelen. Naast de speelpleinwerking, organiseert de dienst jeugd ook grabbel- en swappasactiviteiten en een Pop- en Rockworkshop.

Voor de speelpleinwerking wordt het haasten voor wie nog een plekje wilt. In juli is alles volzet, voor augustus worden momenteel de laatste plaatsen gevuld.

Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen nog deelnemen aan een aantal activiteiten van grabbel- en swappas. Er zijn nog vrije plaatsen voor bijvoorbeeld de Adventure Day, workshop fotografie, workshop schermen en de zwembadparty op het einde van de zomer.

De zomer start met een Pop- en Rockshop voor jongeren vanaf 14 jaar onder professionele begeleiding van Joost Van den Broeck. Jongeren die een instrument bespelen of zingen kunnen zich nog steeds inschrijven. Ze vormen van 7 tot 10 juli een band en kunnen erop los jammen in de repetitieruimtes van jeugdcentrum Castelhof.

Meer info over bovenstaande activiteiten vind je op www.JinD.be of kan je navragen bij de dienst jeugd. Op JinD.be is ook een oplijsting terug te vinden van andere opvanginitiatieven en activiteiten/kampen in de gemeente.

Meer info bij de dienst jeugd op 02/451 69 40 of via jeugd@dilbeek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief