DILBEEK - Hanny D: De verborgen ster komt tevoorschijn’

C21

DILBEEK - Hanny D: De verborgen ster komt tevoorschijn’

Editiepajot-ingezonden-de-verborgen-ster-hanny-d-12072014
ingezonden
 

Hanny D, al jaren een gevierde en graag geziene zangeres, heeft een nieuw album opgenomen. De titel voor het nieuwe album is ‘De verborgen ster’ en deze titel is volgens de zangeres niet zomaar gekozen. “Ik hoop dat er ergens tussen één van de nummers die we hebben opgenomen een hit verborgen zit en vandaar de titel ‘De verborgen ster” lacht de sympathieke Hanny D. Op de CD zijn gekende Nederlandse en Franse nummers terug te vinden, allemaal bewerkt en in een nieuw kleedje gestoken. De zangeres is gekend omwille van de ambiancenummers tijdens haar optredens en het spreekt dan ook voor zich dat de keuze voor de nummers op de nieuwe CD viel op dit genre. Haar lidjes worden trouwens niet enkel in Vlaanderen, maar ook veelvuldig in Wallonië en Nederland gedraaid op de radio- en TV-zenders.

De clips van Hanny D zijn regelmatig te zien op de Vlaamse zender Ment TV, maar ook de Nederlandse zender Oranje TV laat Hanny D regelmatig de revue passeren in de programma’s.

Hanny D scoorde tot op heden een aantal bescheiden hits en telkens waren de bijhorende clips druk bekeken op youtube en de televisiezenders. Dat was ondermeer het geval  met ‘De man uit mijn dromen’, ‘Chariot’, ‘Que sera sera’, ‘Tu m’as menti milliers de fois’, ‘Non non rien n’a changé’ en de laatste hitsingle The Hucklebuck. De clip voor deze single werd trouwens aan zee opgenomen in Oostende onder leiding van Eddy Trillet van RT Video.

Hanny D is sedert kort ook regelmatig aan het werk in Spanje. Haar muziek wordt er gewaardeerd en verschillende deejee’s draaien haar nummers al in Spanje.

Het nieuwe full album is enkel te verkrijgen tijdens de optredens van Hanny D of via de website www.hanny-d.be. Het ontwerp van de hoes is gemaakt door kunstschilder Patrick Ramont.

Meer info omtrent Hanny D kan worden verkregen via de website of info@hanny-d.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief