Taalcursussen DILBEEK opnieuw van start voor schooljaar 2014-2015

C21

Taalcursussen DILBEEK opnieuw van start voor schooljaar 2014-2015

Editiepajot-dilbeel-logo-gemeente
EP

Begin oktober start het Dilbeeks Studie- en Informatie Centrum (DSIC) in Westrand met de nieuwe lessenreeksen Spaans en Italiaans. In diverse lesniveaus – van zuivere beginners tot jarenlange gevorderden – wordt de kennis van beide talen verworven, onderhouden, bijgeschaafd, …

Het DISC is geen erkende onderwijsorganisatie is, hetgeen ons de mogelijkheid biedt een aparte aanpak te hanteren. Bij ons dus geen eindtermen, toetsen, examens of diploma’s. Wel een wekelijkse ontmoeting waarbij onze lesgevers de talen benaderen vanuit het dagelijks gebruik en dat op basis van lesgroepen gebaseerd op de voorkennis.

Infomoment - Geïnteresseerde cursisten zijn welkom op het contactmoment op woensdag 10 september om 19u in Westrand (lokaal 304). Dat is het ideale moment om kennis te maken met onze organisatie en de lesgevers, alsook alle persoonlijke vragen beantwoord te zien.

De lessenreeks start tijdens de eerste week van oktober en loopt tot eind mei. Het inschrijvingsgeld bedraagt 100 euro.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.dilbeektaalcursussen.be of via willy.segers@pandora.be en john-patrick@telenet.be (voorzitter en secretaris).

Het Dilbeeks Studie- en Informatie Centrum (DSIC) bestaat sinds 1975. Het DSIC is een erkende vereniging van de Dilbeekse Cultuurraad.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2014
Sam Herremans
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief