DILBEEK - Start to run

C21

DILBEEK - Start to run

Editiepajot-ingezonden-ga-lopers-24082014
ingezonden

Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek, een uitstekende sport om aan je conditie en dus je gezondheid te werken. Joggen heeft nog meer voordelen: het gebeurt in open lucht, is goedkoop, op gelijk welk moment van de dag kan je er even tussenuit en bij het lopen in groep maak je nieuwe vrienden! Heb je nooit gelopen of ben je er ook al eens aan begonnen en is het je alleen niet gelukt, dan hebben wij goed nieuws voor jou.

Op zondag 21 september om 10 uur start een reeks “Joggen voor beginners”. Na tien wekelijkse trainingen is 5 km joggen geen probleem meer. De trainingen duren ongeveer een uur en half  en vinden plaats op tien opeenvolgende zondagen en starten telkens om 10 uur. Inschrijving en betaling gebeuren ter plaatse (laatste instap en betaling mogelijk op zondag 5 oktober).

De lessenreeks wordt georganiseerd door Dilbeek Atletiek Club, in samenwerking met het programma “Start to Run” van de Vlaamse Atletiekliga. De sessies worden gegeven door een gediplomeerde jogbegeleidster met jarenlange ervaring. Het initiatief is gericht naar volwassenen vanaf 18 jaar met weinig of geen loopervaring. Heb je meer ervaring, dan kan je bij de bestaande groep joggers aansluiten. We hebben 7 vervolggroepen.  Voor de kinderen van de deelnemers is kinderopvang voorzien (1,5 euro/kind, 1 euro voor elk volgend kind).

De prijs voor de lessenreeks bedraagt 20 euro voor de 10 lessen. Inschrijven en betalen kan na de eerste les. Meer inlichtingen kan je verkrijgen bij Nele Groenweghe: dacvzw@yahoo.com.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief