DILBEEK - Geven en nemen tijdens jaarmarkt schepdaal

C21

DILBEEK - Geven en nemen tijdens jaarmarkt schepdaal

Editiepajot-ingezonden-geef-je-koffer-weg-13092014
ingezonden foto
 
Editiepajot-ingezonden-geef-je-koffer-weg1-13092014
ingezonden

Op zaterdag 20 september heeft tijdens de jaarmarkt van Schepdaal de tweede editie van ‘Geef je koffer weg’ plaats. Een weggeef-event waar je gratis spullen kan weggeven en gratis spullen kan meenemen.

De initiatiefneemsters achter het concept, Ann Van den Borre en Elke Jacobs organiseerden in het voorjaar een try-out met succes in Roosdaal.

“We hebben besloten om ons weeggeef-event meermaals per jaar te laten plaats vinden maar telkens op een andere locatie. Zo zijn we op zaterdag 20 september voor het eerst te gast tijdens de jaarmarkt van Schepdaal van 9u tot 13u op de parking van sporthal Caerenbergveld. Mensen die iets weg te geven hebben moeten om 9u ter plaatsen zijn.”, vertelt Elke.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, ook al heb je niets weg te geven. Meer info en het reglement kan je vinden op de facebookpagina www.facebook.com/geefjekofferweg of mailen naar elke-jacobs@skynet.be of avandenborre@gmail.com

‘Ook op 12 oktober zal er een ‘Geef je koffer weg’ plaats vinden, deze keer op de parking van de Bellekouter in Affligem en dit van 10 tot 12u.

“Gemeentebesturen of organisatoren van evenementen die een samenwerking zien zitten mogen ons gerust contacteren.” voegt Ann er nog aan toe.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief