SINT-PIETERS-LEEUW / DILBEEK - Dance O’Mania staat op de planken met de veelbelovende dansshow “Hotel Dance O’Mania”

C21

SINT-PIETERS-LEEUW / DILBEEK - Dance O’Mania staat op de planken met de veelbelovende dansshow “Hotel Dance O’Mania”

Dilbeek
Ingezonden foto
 

Dit heeft nog nooit iemand gedaan, maar  een maand na de start van het dansseizoen brengen zij reeds hun vijfde dansshow. Dance O’Mania neemt hiermee een vliegende start voor het nieuwe dansseizoen.

Dance O’Mania werd opgericht in 2000 uit de dansafdeling van de Leeuwse Turnkring. Ze bestaan uit 48 enthousiaste dansers, met een leeftijd variërend tussen 9 en 26 jaar. Hun dansstijl weet jong en oud te bekoren doordat zij een mengelmoes van streetdance, hiphop, funk en modern brengen.

Met “Hotel Dance O’Mania” zullen zij, naast  een dansrepertoire dat heel wat verschillende invloeden heeft ondergaan, ook aandacht besteden aan kledij, decor en lichtshow. Ook zullen zij in primeur samenwerken met enkele toneelspeelsters, die zorgen voor een mooie rode draad doorheen de show. De naam zegt het zelf, heel de show staat in het teken van VAKANTIE in een HOTEL. Dit wordt echt genieten van een mix tussen dans en toneel.

Natuurlijk zal ook de streetdance-afdeling  van de Leeuwse Turnkring niet ontbreken tijdens dit spetterende dansweekend.

Op 3, 4 en 5 oktober kan men dit spektakel komen bewonderen in de Westrand te Dilbeek. Wie graag één van de voorstellingen bijwoont stuurt best zo snel mogelijk een mailtje naar karin.lievens@hotmail.com Enkel nog tickets te verkrijgen op vrijdag of zondag.

Is dansen je passie? Heb je zin om deel te nemen aan wedstrijden en optredens? Waag dan zeker je kans en neem deel aan de auditie om deel uit te maken van deze dansbende. Meer info op www.leeuwseturnkring.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief