DILBEEK - Leerlingen lopen tegen armoede

C21

DILBEEK - Leerlingen lopen tegen armoede

Editiepajot-ingezonden-lopen-tegen-armoede-23092014
EP

De hele week nog lopen kinderen van de Dilbeekse scholen op het Roelandsveld rondjes tegen armoede tijdens de jaarlijkse stempeltjesloop. Dat kadert in de werelddag van verzet tegen armoede en sociale uitsluiting op 17 oktober.

Op en rond 17 oktober, Werelddag van verzet tegen de armoede, worden er op verschillende plaatsen in België activiteiten georganiseerd die de strijd tegen armoede in het licht zetten. Alle informatie daarover kan je terug vinden op de website www.17oktober.be.

Tijdens de jaarlijkse stempeltjesloop van 22 tot 26 september houden we opnieuw een sensibiliseringsactie. De stempeltjeskaart staat in het teken van de slogan ‘Wij lopen armoede de wereld uit’.  De kinderen van alle lagere scholen in Dilbeek zullen zoveel mogelijk kilometers verzamelen op de piste van het Roelandsveld of in het bos aan het patattenveld. Alle kaarten van de Dilbeekse scholen worden verzameld en zullen uitgehangen worden in het CC Westrand tijdens de week van 17/10.  Vorig jaar liepen 2408 kinderen samen 7280 kilometer. Kom gerust een kijkje nemen en ontdek hoeveel kilometer meer alle leerlingen samen liepen tegen armoede!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2014
Sam Herremans
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief