Kerst achter de kerk… niet de grootste, maar wel de gezelligste kerstmarkt van DILBEEK

C21

Kerst achter de kerk… niet de grootste, maar wel de gezelligste kerstmarkt van DILBEEK

Editiepajot_ingezonden_kerstmarkt_pede_03122014
 

zondag 14 december 2014, vanaf 15u - Naar jaarlijkse gewoonte, staan de mensen van Comité Pee klaar voor een nieuwe editie van “Kerstmarkt Pede”. Kerst achter de kerk… niet de grootste, maar wel de gezelligste kerstmarkt van Dilbeek

Vanaf 15u kan je opnieuw komen genieten van de specialiteiten aan de diverse eet- en drankstandjes, de leuke snuisterijen en kerstkadootjes van de bewoners. Met extra nieuwe standjes, de warmte van de vuurkorven, de kerstlichtjes, kerstmuziek en een live optreden van zangeres “HELENA” zal het pleintje achter de kerk van Pede weer worden omgetoverd tot één groot kerstfeest. 

Met de organisatie van de kerstmarkt hopen ze alle buren, sympathisanten en mensen van de omliggende buurten dichter bij elkaar te kunnen brengen. Tevens steunen ze “VZW DE POEL”... een deel van de opbrengst wordt geschonken aan deze instelling.

zangeres “HELENA” op de kerstmarkt van Pede !

Vorig jaar mocht de kerstmarkt van Pede honderden mensen uit Pede en omliggende buurten verwelkomen. Een meer dan gezellige editie dankzij het optreden van zangeres "HELENA". Ook dit jaar zal zij weer onze kerstmarkt opfleuren.

http://www.sint-gertrudis-pede.be/comitepee/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2014
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief