DILBEEK - Fundels in Bibliotheek De Wolfsput

C21

DILBEEK - Fundels in Bibliotheek De Wolfsput

Editiepajot_bibliotheek_de_wolfsput_logo_

Bibliotheek De Wolfsput heeft met Fundels een nieuw aanbod voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Fundels zijn digitale prentenboeken, verrijkt met  heel wat leuke spelletjes en activiteiten. Leden van de bib kunnen Fundels gratis ontlenen op hun smartphone of tablet.

Fundels brengen prentenboeken tot leven. Het is een “bundel vol fun”: een digitale versie van een prentenboek, aangevuld met heel wat leuke spelletjes en activiteiten voor kinderen tussen 3 en 7 jaar. Lezen, kijken, luisteren en spelen, het komt allemaal aan bod. Uiteraard blijft ook het ‘klassieke’ prentenboek beschikbaar in de bib. Met de Fundel erbij beleef je gewoon nog meer plezier aan je boek. 

 

Leden van Bibliotheek De Wolfsput kunnen vanaf nu gratis zeven Fundels per jaar ontlenen op hun smartphone of tablet. Een Fundel ontlenen is eenvoudig: je downloadt de Fundels-app op je smartphone of tablet, klikt op het Bib-logo en meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel. Uit de uitgebreide catalogus kan je nu een prentenboek kiezen dat vervolgens 4 weken lang beschikbaar blijft op je tablet of smartphone. Benieuwd of Fundels iets voor jou zijn? In de Fundels-app kan je gratis een demoversie bekijken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2014
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief