DILBEEK - Kinderen en senioren zorgen voor alternatieve kerstverlichting

C21

DILBEEK - Kinderen en senioren zorgen voor alternatieve kerstverlichting

Editiepajot-dilbeel-logo-gemeente

In samenwerking met basisschool Jongslag en het OCMW zorgt het gemeentebestuur dan toch voor de nodige kerstsfeer bij de lokale handelaars.

Eerder werd besloten dit jaar geen eindejaarsverlichting te plaatsen om zo bij te dragen aan de noodzakelijke energiebesparing, die een stroomtekort moet voorkomen.

 

Toch wil de gemeente de handelaars niet in de kou laten staan. Daarom wordt voor een mooi alternatief gezorgd voor een sfeervolle eindejaarsperiode.

 

Voor handelszaken in onze kernen waar andere jaren eindejaarsverlichting wordt voorzien, werden pakketjes klaargemaakt, waarin enkele eenvoudige maar duurzame en sfeervolle versieringen zitten om de uitstalramen een nóg feestelijker uitzicht te geven.

 

Deze alternatieve eindejaarsversiering wordt aangeboden door de gemeente, het OCMW en 240 kinderen van onze gemeentelijke basisschool Jongslag.

 

De Dilbeekse handelaars kunnen de pakketjes afhalen in de Kasteelhoeve bij de dienst lokale economie op woensdag 10, donderdag 11 of vrijdag 12 december, tijdens de kantooruren.

 

Handelaars die een selfie maken met de alternatieve eindejaarsversiering bij hun handelszaak, krijgen bovendien een drankje aangeboden tijdens de tijdens de kerstmarkt op vrijdag 19 december vanaf 20 uur aan de stand van de Adviesraad Lokale Economie.

 

Meer info bij de dienst lokale economie op 02 451 69 89 of via economie@dilbeek.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2014
Sam Herremans
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief