Stoked Boardshop HALLE opent een winkel in DILBEEK

C21

Stoked Boardshop HALLE opent een winkel in DILBEEK

Dilbeek_nieuwe_winkel_stoked1
Ingezonden foto van Pieter-Willem Ots in zijn toekomstige winkel
 
Dilbeek_nieuwe_winkel_stoked_2
Ingezonden foto van Pieter-Willem Ots voor de toekomstige Stoked Boardshop Dilbeek
 

Pieter-Willem Ots, de zaakvoerder van de Stoked Boardshop in Halle, kondigt apetrots aan dat ze 30 januari hun tweede Flagship store openen in de Kasteelstraat 26 te Dilbeek. Dankzij het nieuwe skatepark, de steun van boarders en een massa Stoked fans zijn ze erin geslaagd om de stap te maken naar de tweede Stoked Boardshop.

Stoked boardshop is ontstaan uit passie en liefde voor de bergen en boardsports. Na een aantal seizoenen in de bergen heeft Pieter-Willem Ots zijn grootste jeugddroom kunnen waarmaken door elke dag te snowboarden. Hij keerde terug naar België met een plan en een missie. De boardshop voor boarders, door boarders op te richten. Stoked Boardshop groeide al snel uit tot de grootste online boardshop in België en verhuisde in minder dan 2 jaar tijd van een kleine showroom in zijn garage naar een uit de kluiten gewassen chalet en vervolgens naar impressionante flagship store op de Grote Markt te Halle en binnenkort in de Kasteelstraat Dilbeek.

De grote opening gaat door op 30 januari. Ze zorgen voor entertainment en spektakel dankzij de Stoked Brand breakdancers, Dilbeekse Rebelation Sound, Rakka en Red Bull DJ Maddis. Deze reggae vibes worden doorgespoeld met een hapje en een drankje. Kom na de opening gerust ook eens een kijkje nemen in de nieuwe winkel voor snowboards, skateboards, longboards, schoenen en kledij aan chille prijzen. Keep Riding, Stay Stoked!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief