Overvallers via DILBEEK opnieuw naar Brussel

C21

Overvallers via DILBEEK opnieuw naar Brussel

Politielogo_heel_goed_20103_p200

Na een gewapende overval in Brussel, zette de politie zaterdagvoormiddag een achtervolging in. Langs de E40 vluchtten de drie jonge daders de bosjes in en pleegden in Sint-Ulriks Kapelle ze een carjacking.

De drie jonge mannen van 19, 21 en 22 jaar oud overvielen een Delhaize-winkel in het centrum van Brussel. Ze hadden kalasjnikovs bij, maar er werd niet geschoten en niemand raakte gewond. De daders reden in een wagen met Franse nummerplaat weg met de buit: alcohol, sigaretten en de kassa-inhoud.

De politie kon de achtervolging inzetten. Op de Brusselse ring tussen Ternat en Groot-Bijgaarden parkeerden de daders hun wagen op de pechstrook en vluchtten ze de bosjes in. K47 wapens lieten ze achter in hun vluchtwagen.  In het dorpje Sint-Ulriks Kapelle pleegden ze een carjacking. Bij de hoeve Girardin werd de vrachtwagen gestolen na een handgemeen.
Met de lege gestolen vrachtwagen van bierbrouwer Girardin veroorzaakten de mannen even later een ongeval bij Molenbeek. Daar kon de politie ze arresteren. Het gaat om drie jonge mannen van 19, 21 en 22 jaar oud. Ze zijn gedomicilieerd in Molenbeek. De drie mannen zijn ter beschikking gesteld van het parket, dat een onderzoeksrechter vorderde. Bij bierbrouwer Girardin hoopt men dat het parket de vrachtwagen snel zal vrijgeven. Het voertuig is immers onmisbaar in de werking van het bedrijf.

 In het belang van het onderzoek zal het parket dit weekend geen verdere commentaar geven over deze zaak.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2015
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief