DILBEEK - Chiro Windekind viert 70-jarig bestaan met heus feestweekend

C21

DILBEEK - Chiro Windekind viert 70-jarig bestaan met heus feestweekend

Editiepajot_ingezonden_persfoto_70_jaar_windekind__2_
 
Editiepajot_ingezonden_persfoto_70_jaar_windekind
 

Chiro Windekind in Groot-Bijgaarden bestaat dit jaar 70 jaar. Sinds 1945 probeert de leidingsploeg dag in dag uit een werking op niveau te brengen. De huidige ploeg organiseert 24 en 25 april een heus feestweekend om het 70-jarig bestaan te vieren. 

“Chiro is meer dan de wekelijkse spelnamiddag. Het is een manier van leven! Het kruipt onder je vel en laat je niet meer los. Net daarom vinden we het belangrijk om samen met zowel oude als huidige leden feest te vieren”, vertelt Yens Sergooris, groepsleiding bij Chiro Windekind. Het feestweekend gaat door op vrijdag 24 en zaterdag 25 april in en rond de lokalen van de Chiro. Vrijdagavond openen burgemeester Willy Segers en schepen van jeugd Lies Vereecke het weekend plechtig. Nadien volgt er een openlucht praatcafé met live optredens van verschillende bands uit Dilbeek. “We vinden het belangrijk om de buurt en onze gemeente actief te betrekken bij dit gebeuren. Zonder onze buren en de vele sympathisanten zou Chiro Windekind niet veel betekenen.”

 

Ook op zaterdag staat er heel wat op het programma. Starten doet de Chiro met een gezellige barbecue waar jong en oud verhalen kunnen ophalen bij de tentoonstelling rond 70 jaar Windekind. Later op de dag organiseert de leidingsploeg een ludieke quiz en een baravond met oud-leiding uit de verschillende generaties aan de draaitafels. Het volledige programma en de line-up voor dit feestweekend vindt u op 70jaarwindekind.wordpress.com of op de facebookpagina van Chiro Windekind.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief