DILBEEK - Winkelcomplex Dansaert Park opent deuren in Groot-Bijgaarden

C21

DILBEEK - Winkelcomplex Dansaert Park opent deuren in Groot-Bijgaarden

Editiepajot_dilbeek_dansaert_05_foto_roger_mortelmans
Louis Van Oost (architect), Jan Du Bois (project), Burgemeester Willy Segers en aannmer Willy Naessens
 
Editiepajot_dilbeek_dansaert_02_foto_roger_mortelmans
De Zuil aan de inrit
 
Editiepajot_dilbeek_dansaert_03_foto_roger_mortelmans
Jan Du Bois en Burgemeester Willy Segers onthullen de gedenkplaat
 
Editiepajot_dilbeek_dansaert_04_foto_roger_mortelmans
De gedenkplaat
 
Editiepajot_dilbeek_dansaert_01_foto_roger_mortelmans
McDonald's en het Dansaert Park
 

In aanwezigheid van Willy Segers, burgemeester van Dilbeek, enkele schepenen, Jan Du Bois (Mitiska Reim, vastgoedontwikkelaar), architect Louis Van Oost, aannemer Willy Naessens, werd winkelcomplex  Dansaert Park officieel geopend en werd een gedenkplaat onthuld.

Het Dansaertpark is gelegen langs de Robert Dansaertlaan aan de op- en afrit nr 11 Groot-Bijgaarden-Sint Agatha-Berchem van de R0 en omvat 8.500 m2 winkelruimte en 225 gratis parkeerplaatsen.

 

Na verschillende jaren onderhandeld te hebben werd het complex in een recordtijd van zeven maanden gebouwd, niettegenstaande de slechte weersomstandigheden. Het moest vooruit gaan zegt Jan Du Bois, want er was beloofd dat Dansaert Park nog voor de Paasvakantie zou geopend worden.

 

Met het project is een totale investering gemoeid van 9 miljoen euro en worden er in totaal 110 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd.

 

Het winkelpark telt zeven winkels, Ava, Hunkemöller, Zeb, Torfs, JBC, E5 Mode en Bio Planet, twee restaurants, McDonald’s en Pizza Hut,en fitnesszaak Jims Fitness.

 

Voor de burgemeester is de opening van Dansaert Park een heerlijk moment en zal het zeker een positief effect hebben op groot-Dilbeek.

 

De verwachtingen voor het nieuwe winkelpark zijn hooggespannen.   Uiteraard zal de hedendaagse architectuur, de ruime gratis parking en het complementair aanbod aan kwalitatieve handelszaken de mensen in de ruime omgeving kunnen bekoren. De zeer goede bereikbaarheid met de wagen en de tram voor de deur zijn bijkomende troeven aldus Jan Du Bois.

 

Achter het winkelpark wordt ook nog een KMO-park gepland.

 

Tijdens het openingsweekend wordt het park aangekleed rond het thema Pasen en zal er animatie zijn voor de allerkleinsten. Tevens geven de winkeliers tal van kortingen aan de klanten en wordt een wedstrijd georganiseerd waarbij tijdens de openingsmaand april kortingbonnen tot 150 euro bij iedere aankoop kunnen worden gewonnen.

 

www.dansaertpark.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2015
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief