DILBEEK - Gonzende Zondag en Paas je Rot ( gratis circusfeest 3+ )

C21

DILBEEK - Gonzende Zondag en Paas je Rot ( gratis circusfeest 3+ )

Editiepajot_ingezonden_acrobarouf_scratch__copyright_danielammann_
ingezonden foto © danielammann

Nu zondag 19 april zal Westrand weer gonzen van het circusplezier. Families, jeugdbewegingen, nieuwsgierigen, waaghalzen en ontdekkers kunnen er genieten van wervelende workshops, spectaculaire shows en verrassende voorstellingen. 

Dé niet-te-missen voorstelling dit jaar komt van Acrobarouf. Deze straffe artiesten hebben twee jaar de wereld rond gereisd met Amaluna van Cirque du Soleil. Op Gonzende Zondag stellen ze de verkorte versie van hun voorstelling Scratch voor. Ze betreden een clowneske wereld met bascule, main-à-main, banquine en Chinese mast en maken zo het onmogelijke mogelijk. Een voorstelling vol grapjes, verrassingen en absurditeiten. Daarnaast staan er ook nog een hula hoop-act, een poëtische clownsvoorstelling en een spectaculaire fietsact op het programma.

 

Tussen de voorstellingen door kan je zelf in actie schieten in één van de vele workshops. Een greep uit het aanbod: graffiti, brandweer, gekke fietsen, sumo, reuzespelen, mountainboarden, bungeerun,  springkastelen, circustechnieken, kleuterparcours, reuzezeepbellen, bierbakstapelen, … De workshops zijn er al voor de allerkleinsten, maar ook grotere kinderen en jongeren zullen zich niet vervelen. Kom dus niet te laat, want er valt zoveel te beleven dat de tijd te kort is om alles uit te proberen.

 

PRAKTISCH

Gonzende Zondag & Paas Je Rot

zo 19/04 van 14u – 17.30u

gratis

locatie: Westrandparking, Patattenveld, skatepleintje, …

Organisatie: Westrand, de Dilbeekse jeugddienst en jeugdraad

www.westrand.be/agenda/gonzende-zondag-circus-3-0

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief