Uit Stappen in DILBEEK

C21

Uit Stappen in DILBEEK

Editiepajot_ingezonden_flyer_uitstappen_dilbeek_lr_24042015

Van mei tot oktober 2015 houdt de dienst cultuur en toerisme zes thematische uitstappen in Dilbeek. Elke eerste zondag van de maand komt een ander thema in een andere deelgemeente aan bod. 

Samen met een gids wandel je via gekende en minder gekende paadjes naar enkele interessante plekken. De thema’s dit jaar zijn: mobiliteit (Schepdaal), natuur (Dilbeek), hop (Sint-Martens-Bodegem), landschappen (Sint-Ulriks-Kapelle), Bruegel (Itterbeek) en historische verhalen (Groot-Bijgaarden). Onderweg kom je heel wat te weten over de streek en zijn geschiedenis. Haal je wandelschoenen boven en ontdek Dilbeek. 

 

De uitstappen starten om 14.30 uur en duren ongeveer twee uur. Ter plaatse dient er 1 euro inschrijvingsgeld betaald te worden. Gelieve vooraf in te schrijven via de dienst cultuur en toerisme. Alle informatie en vertrekplaatsen kan je nalezen op www.toerismedilbeek.be onder ‘evenementen’.

 

De eerste uitstap vindt plaats op zondag 3 mei in Schepdaal en kadert in het thema ‘mobiliteit’. Stapschoenen zijn deze keer niet nodig, we laten ons uitzonderlijk vervoeren met de huifkar.

 

Meer info bij de dienst cultuur & toerisme op 02/451 69 30 of via toerisme@dilbeek.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief