DILBEEK - Art Acrobatisch wil naar finale Belgium’s got talent

C21

DILBEEK - Art Acrobatisch wil naar finale Belgium’s got talent

Editiepajot_ingezonden_art_acrobatics_29042015

Ineke Van Schoor (Itterbeek) vormt samen met Julie Van Gelder en Kaat Dumarey 'Art Acrobatics'. Ze nemen vrijdag 1 mei deel in de derde live show van Belgium's Got Talent. Hun ambitie is zich te selecteren voor de finale van 15 mei. 

Tussen alle repetities door pendelen zij heen en weer van de VTM studio's in Lint naar hun trainingsessies in Gent. Zij moeten zich namelijk voorbereiden op hun deelname aan de World Cup in Varna (Bulgarije) van 7 tot 9 mei. Deze World Cup wedstrijd dient als voorbereiding op de European Games waar ze België zullen vertegenwoordigen in de discipline Acrobatische Gymnastiek. Het is het eerste jaar dat de European Games georganiseerd worden. Zij gaan door van 12 tot 28 juni in Baku (Azerbeidzjan).

Art Acrobatics hoopt met haar deelname aan Belgium's Got Talent haar sport in de kijker te brengen. België presteert in de discipline Acrobatische Gymnastiek reeds jaren internationaal op het hoogste niveau. Ineke, Julie en Kaat behaalden vorig jaar in Levallois (Frankrijk) nog brons op het Wereldkampioenschap, na Groot-Brittannië (goud) en Rusland (zilver).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief