SCHEPDAAL - 23 jaar “JOSPOP”, het festival van het Pajottenland is op zoek naar een nieuwe weide voor volgend jaar

C21

SCHEPDAAL - 23 jaar “JOSPOP”, het festival van het Pajottenland is op zoek naar een nieuwe weide voor volgend jaar

Editiepajot_emile_devogeleer_jospop_19082015
 

Voor al degenen die dit jaar Tomorrowland, Pukkelpop, Marktrock of welk festival dan ook gemist hebben, niet getreurd, op vrijdag 28 augustus en op zaterdag 29 augustus is er op de weide in Schepdaal de 23 editie van Jospop. Dit tweedaags evenement start op vrijdag met het succesvolle fuifconcept van Studio Brussel “was het nu ‘80,’90 of 2000?” Deze mix van oude en recentere platen lokt elk jaar een kleine 4000 bezoekers, hiermee is Jospop de grootste StuBru-fuif. Daarnaast is er op vrijdag vanaf 19 uur in de Marquee optredens van T.Mastis gevolgd door Dj Licious en Dimaro die de avond zal afsluiten .

 

Zaterdag 29 augustus vanaf 14 uur is het eigenlijke festivaldag waarop ieder jaar getracht wordt de meest ronkende namen op de affiche te zetten. Niet minder dan negen artiesten passeren dit jaar het hoofdpodium en niet de minsten. Starten doen ze met de winnaar van de jaarlijkse Jospop Rockrally “My dog is radioactive” gevolgd door Tourist Lemc (de Antwerpse revelatie van het moment). Nadien gaat het verder in het rockgenre met “De Fanfaar”, een Brusselse rockgroep die regelmatig optreed met Urbanus, gevolgd door “The Scabs”, die dit jaar opnieuw aan het toeren zijn door Vlaanderen.

 

Omdat Jospop meer is dan enkel en alleen een rockfestival is er ook dit jaar plaats voor andere muziekgenres, zo staat “Jebroer” ook klaar om een feestje te bouwen. Een absolute topnaam dit jaar is “Scala & Band”, zij pakken uit met een nieuw concept en spelen nummers van onder andere AC-DC, Metallica… Vervolgens komt uit Nederland de revelatie van dit moment de groep “Kensington”, gevolgd door de Compact Disk Dummies, en afsluiten doen ze met Dj Regi. Op het openluchtpodium ( Marquee) zijn Mr Fuzz, Carl & Patch, Skyve, Murdock, Alvar & Millias en Stereo Killah die voor de nodige stemming zullen zorgen.

 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om op voorhand drankbonnen te bestellen. Dit kan ook in combinatie met een combiticket hierover meer op de website van Jospop www.jospop.com alsook de prijzen voor de verschillende tickets.

 

Voor de camping zal er dit jaar samengewerkt worden met een organisatie uit Lennik, die van de camping een totaalbeleving zal maken, er zal extra aandacht besteed worden aan proper en degelijk sanitair en ‘s ochtends zal je kunnen genieten van een vers en lekker ontbijt, ideaal om je festivaldag mee te beginnen.

 

De organisatie van Jospop een vrijwillig dagelijks bestuur van 15 leden en een werkgroep van 120 gemotiveerde vrijwillige medewerkers, voornamelijk Jos en Chiroleden zijn door het grote succes voor volgend jaar op zoek naar een grotere weide, parking van ongeveer 5 hectare groot liefst in Schepdaal desnoods in Dilbeek.

 

Wie zich kandidaat voelt en zijn weide wil verhuren voor deze twee dagen gelieve contact op te nemen met de organisatie op www.jospop.com.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief