DILBEEK - Westrand sluit het Zomercafé af met artiest in residentie If Human

C21

DILBEEK - Westrand sluit het Zomercafé af met artiest in residentie If Human

Editiepajot_ingezonden_zomercafe_dilbeek_

Het nieuwe Zomercafé, dat in juli en augustus elke dinsdag zijn deuren opende in de Kasteelhoeve, was een groot succes. Mede door de weergoden die (bijna) een hele zomer aan onze kant stonden, kwamen er elke week een hele hoop mensen genieten van een hapje, een drankje, een brede waaier aan activiteiten en elkaars gezelschap.

 

Westrand staat in voor de invulling van het laatste Zomercafé op dinsdag 25 augustus en nodigt hiervoor één van de artiesten in residentie van cultuurseizoen 15-16 uit. Het internationale collectief If Human zal de aanwezigen verrassen met de interactieve installatie Village: een vreemd dorp waarin zes performers de bezoekers uitnodigen in hun mini-wereld. Ze verzamelen emoties en dromen, ze luisteren naar je diepste frustraties en hevigste wensen. Ze laten je niet onberoerd. Ze zoeken de weg naar een beter leven.

 

Als toeschouwer kan je het geheel vanop een afstand gadeslaan of meestappen in hun eindeloze verbeelding. In een taal die je niet kent maar wel begrijpt, krijgt ook jouw leven een beetje meer betekenis. Zij dansen jouw dromen, ze lezen jouw stilte en jij?

 

Een dj met live saxofoon zorgt voor de muzikale kers op de taart. Cocktail van de avond is gin tonic met diverse 'garnituren'. Voor de kleine honger worden er miniloempia’s en calamares geserveerd, en als het lukt de enige echte originele Italiaanse Kasteelhoevepastasaus.

 

di 25.08 vanaf 20:00

ZOMERCAFÉ DILBEEK

met installatie van If Human

Locatie: Kasteelhoeve, de Heetveldelaan 4, Dilbeek

Organisatie: gemeente Dilbeek, dienst cultuur en toerisme i.s.m. Westrand

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief