DILBEEK : Een massa jongeren voor een plaatsje op “ Camping Gejost” in SCHEPDAAL

C21

DILBEEK : Een massa jongeren voor een plaatsje op “ Camping Gejost” in SCHEPDAAL

Dsc_0239__large_
Het werd aanschuiven voor de camping. Foto's © Emile Devogeleer
 
Dsc_0243__large_
Dsc_0244__large_
Dsc_0241__large_
 
Dsc_0237__large_
Dsc_0232__large_
 
Het was nog maar 12.30 uur toen de eerste jongeren geladen met hun tentje, slaapzak, verfrising en snackjes zich aanmeldden aan de speciale camping ( Gejost ) voor de 23 ste editie van Jospop. Niet minder dan 800 jongeren hadden zich vooraf ingeschreven voor een plaatsje op de camping,  vandaag zullen er daar nog heel wat bijkomen . Vanaf 14.00 u was het komen en gaan van wagens met ouders die hun kinderen met tent, pak en zak kwamen afzetten aan de campingweide .
Dit jaar werd er extra geïnvesteerd om de camping Gejost nog beter te maken, meer veiligheid en comfort. Er is proper en degelijk sanitair. Op de weide is er ‘s ochtends een vers en lekker ontbijt .
Elke zak werd bij de ingang zorgvuldig nagekeken op sterke drank en drugs. Wat niet mocht ging in de speciale container. Tot aan de start van het festival rond 19.00 u is er een klein podium met een DJ.
Om 19 uur start dan de 23 ste editie van Jospop op de festivalweide, zoals gewoonlijk op vrijdag met de succesvolle fuifconcept van Studio Brussel. Op de Marquee is het T Mastis, DJ Licious en Dimaro die de eerste avond zal afsluiten. Zaterdag is het dan de beurt aan de ronkende namen van het festival zoals The Scabs, Scala, De Fanfaar, en uit Nederland de band Kensington .Maar liefst 9 artiesten staan op het hoofdpodium .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief