DILBEEK - 40 jaar Dilkom en Duyck nu in het water

C21

DILBEEK - 40 jaar Dilkom en Duyck nu in het water

Editiepajot_ingezonden_dilkom_en_duyck_
 
Editiepajot_ingezonden_dilkom_en_duyck1_
 

In 2015 bestaat zwembad Dilkom 40 jaar. Dat wordt van 3 tot 31 oktober 2015 gevierd met een bijzondere onderwatertentoonstelling van Jacky Duyck en loungeavonden met live muziek en veel meer.

 

Na al die jaren blijft Dilkom een voorbeeld voor vele andere zwembaden. Zo haalden de zwemlessen nieuwe stijl voor kleuters en basisscholen onlangs nog het nationale nieuws. Elke vrijdagavond in oktober vanaf 22 uur opent Dilkom de deuren voor een niet te missen gebeurtenis. Je kan er dan zwemmen met gedimde lichten, onderwatermuziek en een cocktailbar. Bovendien word je getrakteerd op livemuziek. Info en inschrijvingen via www.dilkom.be.

 

De hele maand krijg je een uitzonderlijk zicht op een selectie van werken van vroeger en nu, van kunstschilder Jacky Duyck, in de onderwatertentoonstelling "Een DUYCK in het water". Je kan deze expo dagelijks tijdens het publiek zwemmen bezichtigen: de schilderijen hangen aan de wanden van het zwembad! Of kiezen voor een geleide toer met een duiker-gids. Daarvoor is een afspraak maken verplicht. Tenslotte kan je jezelf laten vastleggen op de gevoelige plaat tijdens een professionele onderwater fotosessie. Ook hiervoor is inschrijven verplicht. Alle info op www.dilkom.be of like hen op facebook!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief