Behoeftenonderzoek bij DILBEEKse gezinnen

C21

Behoeftenonderzoek bij DILBEEKse gezinnen

Editiepajot-dilbeel-logo-gemeente

Met een uitgebreide online bevraging, willen de partners van het Huis van het Kind de behoeften in   kaart brengen van de Dilbeekse ouders naar opvoedingsondersteuning. Op basis daarvan zal de werking van het Huis van het Kind worden uitgebouwd. 

 

Opvoeden is voor elke ouder verschillend. Soms verloopt de opvoeding vlot, soms wat moeizamer. Sommige ouders hebben graag ondersteuning bij de opvoeding van hun kinderen, andere ouders liever niet. 

 

Om de behoeften en noden te kennen van de Dilbeekse (toekomstige) ouders met kinderen van 0 tot 25 jaar werd gestart met een online-bevraging in samenwerking met  het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen (Odisee) en de Onderzoekseenheid Gezins- en Orthopedagogiek van de KULeuven.  Zij hopen dat zo veel mogelijk ouders deze vragenlijst invullen.

 

De vragenlijst is terug te vinden op de website van de gemeente Dilbeek (www.dilbeek.be/huis-van-het-kind.html) en vraagt een kwartiertje tijd. De bevraging loopt nog tot 11 december 2015.

 

Het Huis van het Kind Dilbeek is een samenwerkingsinitiatief tussen  de volgende partners: CAW Halle/Vilvoorde, Solidariteit voor het gezin, CGG PassAnt, Kind &Gezin, CLB Noordwest Brabant, CLB Pieter Breughel, 3Wplus, gemeente  en  OCMW Dilbeek.

 

Meer info bij de dienst welzijn en preventie op 02 568 00 40 of via welzijnenpreventie@dilbeek.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief