DILBEEK -Tal van verkeersinbreuken

C21

DILBEEK -Tal van verkeersinbreuken

Politie_logo_nieuw_2013_p200
EP

Zaterdagnacht 23 januari 2016 voerde de lokale politie Dilbeek een alcoholactie uit op het grondgebied van de zone. Hierbij werden 32 voertuigen door 2 motorrijders uit het verkeer gehaald en door de controleploegen aan een grondige controle onderworpen. Iedere bestuurder moest een ademtest afleggen en 3 personen bleken onder de invloed van alcoholische dranken. Bij 2 van hen werd het rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Er werd ook verscherpte aandacht aan drugs in verkeer geschonken: 3 personen bleken onder de invloed van drugs te zijn terwijl ze een voertuig bestuurden. Er werden in de speekseltesten onder meer cannabis, cocaïne en amfetamines gedetecteerd. Hiertoe werden nog eens 3 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken.
Verder werden 9 personen zonder gordel betrapt, in 2 voertuigen zaten meer personen dan er zitplaatsen waren, 1 bestuurder reed zonder houder te zijn van een rijbewijs, 1 gsm’er, 2 vervallen keuringen. Er werd ook 1 persoon onmiddellijk aangehouden. Deze stond geseind voor een gevangenisstraf van 4 jaar dewelke hij nog diende uit te zitten. Er werden verder ook nog 1 verboden wapen (vlindermes) en 3 kleine hoeveelheden soft-drugs gevonden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief