Valentino Chocolatier uit SCHEPDAAL maakt jurk met 3000 chocoladedruppels in acht verschillende kleuren voor Salon du Chocolat in Brussel

C21

Valentino Chocolatier uit SCHEPDAAL maakt jurk met 3000 chocoladedruppels in acht verschillende kleuren voor Salon du Chocolat in Brussel

Unknown
Een jurk uit chocoladedruppels. Foto Ingezonden
 

Valentino Chocolatier, de 100% Belgische specialist in handgemaakte chocoladeproducten, maakte ter gelegenheid van het derde “Salon du Chocolat” in Brussel een jurk in thema carnaval met niet minder dan 3000 chocolade druppels in acht verschillende kleuren. De jurk is tijdens het evenement, van vrijdag 5 tot zondag 7 februari, te bewonderen in Brussels Expo aan de Heysel.

Het “Salon du Chocolat”, het grootste chocolade-evenement ter wereld, organiseert haar derde Belgische editie, van 5 tot en met 7 februari 2016  in Brussel. Het gebeuren vormt de link tussen de chocolade-producerende landen, de chocolatiers en de consumenten. Le “Salon du Chocolat” in op Brussels Expo verwelkomt meer dan 100 Belgische en internationale deelnemers, die de bezoeker uitzonderlijke momenten van gastronomische vondsten en genot willen bezorgen. Tijdens het evenement zijn ook tal van veel animaties voorzien voor de bezoekers waarin chocolade de hoofdrol speelt.

Ter gelegenheid van deze editie die samenvalt met carnaval maakte Valentino Chocolatier een chocolade jurk die versierd is met maar liefst 3000 chocolade druppels in 8 verschillende kleuren. Gedurende de hele maand januari werkten de top-chocolatiers van Valentino Chocolatier samen met modeontwerpster Sixtine Anne de Molina aan deze prachtige en tegelijk overheerlijke creatie. De jurk zal op donderdag 4 februari, tijdens de openingsavond, worden gedragen door RTL-presentatrice Anne Ruwet. Vanaf vrijdag is de prachtige bloemenjurk te bewonderen op het salon.

Ontwerpster Sixtine Anne de Molina zegt over het project: “Wie België zegt, zegt chocolade, maar tegelijk ook Mode. Deze Belgische editie van het “Salon du Chocolat” was voor mijn de gedroomde gelegenheid om mijn passie voor mode te combineren met chocolade. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe wij erin geslaagd zijn om samen met de top-chocolatiers van Valentino een echte haute couture jurk te maken met meer dan 3000 chocolade druppels.” 

De chocolade jurk is dagelijks te bewonderen tijdens het chocoladedéfilé dat op het “Salon du Chocolat” plaatsvindt, meer info op http://brussels.salon-du-chocolat.com/accueil.aspx en via https://www.facebook.com/SalonChocolatBE.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2016
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief