REGIO -Huldiging winnaars zwerfvuilactie ‘ Geen gepraat een propere straat

C21

REGIO -Huldiging winnaars zwerfvuilactie ‘ Geen gepraat een propere straat

Zwerfvuil_1
Foto's Emike Devogeleer
 
Zwerfvuil_2
foto's Devogeleer
 
Zwerfvuil_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Zwerfvuil_4
Foto's Emile Devogeleer
 

 Van 18 maart tot en met 3 april organiseerden de gemeenten Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel en Halle  een grote zwerfvuilactie waarbij gestreden werd om zoveel mogelijk straten vrijwillig te laten opruimen door de inwoners. Een strijd die Dilbeek won door 46,1 % van het wegennet op te ruimen.

 Meer dan 600 inwoners uit de deelnemende gemeente namen deel aan deze wedstrijd ( de scholen niet bijgeteld) En het resultaat mocht er zijn, doch willen de gemeenten in de toekomst de mensen nog meer sensibiliseren om regelmatig eens rond te kijken en het zwerfvuil van de straat te hallen.

  De mensen die deelnamen aan deze actie maakten kans op het winnen van een kookworkshop van restjes, gegeven door chef Albert Verdeyen, bijgestaan door twee leerlingen en hun leraar.

 Voor deze kookworkshop werden zij uitgenodigd in de kooktoren van de COOVI campus in Anderlecht. Deze supermodernetoren bevat maar liefst 7 keukens, restaurant en economaat. Om de avond af te sluiten was er het gezellig samenzijn met de chef, bij een het lekkere eten en drankje.

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2016
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief