DILBEEK - Nachtegaal Feest

C21

DILBEEK - Nachtegaal Feest

Nachtegaalfeest_dilbeek
Foto Emile Devogeleer
 

Het jaarlijkse evenement “NACHTEGAAL FEEST” is niet meer weg te denken uit het Itterbeekse en Vlezenbeeks leven. De vorige elf edities waren zeer succesvol, ook de twaalfde wordt weer een echte topper.

Zaterdagavond 25 juni " Nachtegaal Swingt"  of feest voor jong en oud. Liveoptreden van Belle Perez, Gunther Neefs, Yves Segers, streekartiesten Nicky Jones en Hanny -D.

Op zondagmiddag is er een uitgebreid tuinfeest, dat zijn gelijke in Groot-Dilbeek en omstreken niet heeft. Jaar na jaar bijna 1000 aanwezigen die zich tegoed doen aan een echte BBQ en drie volwassen varkens aan het spit en ook dit jaar: Duroc d’ Olives varkens, gelauwerd door de meeste Belgische meester-koks. En natuurlijk ook de uitgebreide kaart aan meer dan democratische prijzen.

Ook voor de jongsten is dit familiefeest ieder jaar een ongelooflijk succes! Terwijl ouders en grootouders gezellig bijpraten met de dichte en verre buren, leven ze zich gratis uit op een tiental springkastelen. Zij krijgen daarbovenop nog iedere jaar een gratis optreden van het duo Pipo en Pipette. Laat de zomer maar beginnen.

Dit feest heeft zijn gelijke niet, noch wat de omvang betreft, noch wat de ambiance betreft. Georganiseerd door de buren, voor de buren, kortom voor iedereen. De enige verklaring voor dit niet aflatende succes.

 Nb: Een deel van de opbrengst gaat elk jaar richting een goed doel. Deze instellingen mochten reeds op  steun rekenen: MPC Sint Franciscus, Muco,  Cycling Marathon, en De Poel –Schepdaal

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief