DILBEEK - 12ste editie van de ‘ NACHTEGAAL FEEST’ van start met succes

C21

DILBEEK - 12ste editie van de ‘ NACHTEGAAL FEEST’ van start met succes

Dsc_5104__large_
Veel sfeer op de feesten. Foto's © Emile Devogeleer
 
Dsc_5087__large_
 
Belle_perez__2___large_
 
Hanny_-_d__large_
 

Deze avond ging voor het twaalfde jaar de Nachtegaal feesten van start, deze feesten zijn niet meer weg te denken uit het Itterbeekse en Vlezenbeekse leven. Elk jaar opnieuw komen de mensen van overal om de feesten bij te wonen, en dit jaar was dat niet anders op de eerste avond “Nachtegaal Swingt”.

Een goed gevulde feesttent kon er genieten van optredens van Yves Seghers, Nicky Jones, Hanny D, Gunther Neefs en kers op de taart niemand minder dan Belle Perez.
Belle Perez bracht met haar nieuwste repertoire de stemming er goed in, haar nummers geïnspireerd op de Latino muziek viel enorm in de smaak bij de opgekomen massa.
Op zondag start de dag voor de medewerkers al om 4 uur, dan worden de drie volwassen varkens aan het spit gehangen, zodat men rond 11.00 kan beginnen met het opdienen van deze delicatesse. Ook dit jaar werd gekozen voor ‘Duroc d’ Olives varkens, gelauwerd door de meeste Belgische meester koks.
Voor de allerkleinsten is er het optreden van Pipo en Pipette.
De opbrengst van deze feesten gaat zoals elk jaar naar een goed doel, in het verleden was dat al voor Muco, MPC Sint Franciscus, Cycling Marathon en de Poel Schepdaal.
Iedereen is nog van harte uitgenodigd zondag op het uitgebreide tuinfeest met varken aan het spit, BBQ, en andere lekker streekgerechtjes, samen met lekkere streekdranken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief