DILBEEK - Strappen met de hele campus van Regina Caeli

C21

DILBEEK - Strappen met de hele campus van Regina Caeli

Strap1
 

Op vrijdag 23 september organiseerde RC reeds voor de negende keer zijn STRAPdag. Op deze autoloze schooldag wil de hele campus aandacht schenken aan duurzame mobiliteit in het woon-schoolverkeer, waarbij de kinderen massaal worden aangemoedigd om te voet of per fiets naar school te komen.

’s Ochtends verzamelden vele stap- en traplustigen op diverse plaatsen rond de school om onder begeleiding in groep naar school te komen.

Van 11.30 tot 14.30 uur werd de Rozenlaan gedeeltelijk afgesloten en konden de kinderen van de lagere en secundaire school onder toezicht rondlopen op de campus van RC. Groot en klein gingen bij elkaar op bezoek en speelden met elkaar op de speelplaatsen en in de Rozenlaan. Daar gonsde het van de activiteiten! In de tuin was er een gekke-fietsen-parcours voorzien en wie wou kon gratis zijn fiets laten graveren.

Met dit mooie initiatief vroeg de werkgroep ‘Milieu op School’ speciaal die dag ieders aandacht voor onze kinderen, die een plaats verdienen op de weg, een plaats om te spelen, te bewegen, te ontmoeten en te leren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief