DILBEEK - Godzijdrank van Windekind breidt alweer uit

C21

DILBEEK - Godzijdrank van Windekind breidt alweer uit

Foto_gzd16_01
 

Komende vrijdag organiseert Chiro Windekind Groot-Bijgaarden de vijfde editie van Godzijdrank. De fuif werd vorig jaar stevig uitgebreid en ook dit jaar mogen de bezoekers zich aan allerlei vernieuwingen verwachten.

 

“Onze Chirofuif is ondertussen al een vaste waarde bij de Dilbeekse jeugd”, zegt Yens Sergooris, verantwoordelijke van Godzijdrank. De voorbije edities kon de organisatie op zo’n 600 aanwezigen rekenen. “Omdat onze fuif elke editie meer en meer volk trekt, moeten wij steeds op zoek gaan naar verbeteringen en extra ruimte”, gaat Sergooris verder. “Vorig jaar breidde we het terrein al uit door een soort van eiland te creëren met een lounge en hamburgerkraam, dit jaar zal er op dat eiland ook een wijn- en cocktailbar bijkomen.”

 

Niet alleen het terrein buiten de lokalen breidt uit, ook het tweede podium krijgt een grondige verandering. “Onze second room is razend populair waardoor de zaal al snel vol zit, daarom verplaatsten we het tweede podium naar een dubbel zo groot lokaal waardoor er meer plaats is om zich helemaal uit te leven”, aldus Sergooris.

 

Over de toekomstplannen van Godzijdrank blijft de organisatie nog wat gesloten. “Wel kunnen we al zeggen dat de editie in 2017 meer op een festival zal lijken dan op een fuif, we hebben nog grootse plannen met Godzijdrank”, concludeert Sergooris.

 

De vijfde editie van Godzijdrank gaat door op vrijdag 7 oktober, in de eigen lokalen van Chiro Windekind en in JK Paddestoel. De volledige line-up en meer informatie is terug te vinden via www.chirowindekind.be of via de Facebookpagina van Chiro Windekind.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief