DILBEEK - De gemeente Dilbeek, de Jeugdraad Dilbeek & Futurn organiseren ‘Waag je sprong’, een bangelijke deathride vanop het nieuwe bedrijvenpark ‘West Gate’

C21

DILBEEK - De gemeente Dilbeek, de Jeugdraad Dilbeek & Futurn organiseren ‘Waag je sprong’, een bangelijke deathride vanop het nieuwe bedrijvenpark ‘West Gate’

Image001
 
Image005
 

Op 07/10 en 08/10 organiseren de gemeente Dilbeek, de Jeugdraad Dilbeek en Futurn vanop een leegstaand gebouw een spectaculaire deathride van maar liefst 80 meter. Het leegstaande gebouw behoort toe aan een nieuw bedrijvenpark dat op 07/10 officieel gelanceerd wordt. Op 08/10 organiseert de Jeugdraad een leuke pop-upbar met DJ-optredens en wordt de deathride opengesteld voor alle Dilbeekse jeugd. Na het event wordt het pand volledig gerenoveerd en zal het deel uitmaken van het gloednieuwe bedrijvenpark West Gate, dat plaats zal bieden aan meer dan 50 KMO-bedrijven. De ontwikkelaar van dit ganse project is Futurn.

 

Het oude pand, dat vroeger toebehoorde aan de mediagroep Corelio/Mediahuis werd vroeger voornamelijk gebruikt als opslagplaats. Aangezien de ruimte van meer dan 3000 m² binnenkort wordt gerenoveerd is dit het uitgelezen moment om nog een kort maar krachtig evenement te organiseren.

 

Elio De Bolle (Jeugdraad Dilbeek): “Voor de jeugdraad is het belangrijk om aan te tonen dat samenwerkingen met bedrijven en de gemeente-instanties kunnen leiden tot mooie projecten. Futurn voorziet ons van een prachtige, veelzijdige locatie dat zich geweldig ontleent voor evenementen. Terwijl de DJ's de beste zomerhits draaien, kunnen jongeren zich wagen aan de deathride. Spannend, want het is enkel voor echte durvers! Een foodtruck zorgt voor een heerlijk hapje tussendoor. Tijdens onze pop-up bar op 8 oktober maken we ook een grote aankondiging voor de jeugd van Dilbeek. Veel kunnen we er nog niet over kwijt, maar geweldig wordt het wel!”

 

Frederik Baert van projectontwikkelaar Futurn voegt hier aan toe: “Onze corebusiness ‘het herwaarderen van onderbenutte ruimte’ gaat veel verder dan enkel de gebouwen op zich. Als bedrijf dat CSR (corporate social responsability) hoog in het vaandel draagt, vinden wij het belangrijk ook onze sociale verantwoordelijkheid op te nemen en de gemeenschap zo veel mogelijk bij een nieuwe realisatie te betrekken. In het project West Gate geven we de jeugd uit Dilbeek dan ook graag de kans om de ruimte volop te gebruiken alvorens het een andere bestemming krijgt.”

 

West Gate is een uniek project van 50.000 m² groot dat een oplossing biedt voor KMO’s die hun activiteit verder wensen uit te bouwen. Hier worden loodsen, showrooms en multifunctionele ruimtes aangeboden en dit al vanaf 140 m². De ligging vlakbij de E40 en de Ring rond Brussel en op enkele minuten van het centrum van Brussel maakt het des te interessanter. De start van de werken van fase 1 (dat nu nog het bestaand gebouw en de omliggende parkings omvat) is voorzien eind dit jaar.

 

Nu dus nog even gebruik maken van het huidige gebouw vooraleer West Gate verrijst! Op 07/10 vindt de officiële opening plaats van West Gate  waar alle bedrijven uit Groot-Bijgaarden worden op uitgenodigd (inschrijven is hier verplicht). De gezellige POP-UP bar met foodtruck en DJ-optredens is op 08/10 open van 14-19u. Voor wie wil meedoen aan de deathride op 08/10 geldt het principe ‘First come First served’. Locatie: Alfons Gossetlaan 32 – 1702 Groot-Bijgaarden.

 

Meer informatie betreffende West Gate: www.futurn.com – 056/36.19.10

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief