Verdachten van diefstallen in DILBEEK opgepakt

C21

Verdachten van diefstallen in DILBEEK opgepakt

Politielogo_heel_goed_20103_p200

De politie van Dilbeek kon een aantal verdachten van twee  inbraken oppakken. Dit gebeurde nadat de poltie een tip kreeg van het alarm of een allerte burger. 

Op zaterdagavond 8/10/2016 kwam omstreeks 20u30 een oproep binnen voor een inbraakalarm in een woning in de Vlasendaalstraat in Dilbeek. Een buurtbewoner had twee verdachten zien weglopen uit de woning. De ploegen kwamen meteen ter plaatse. In de buurt werd een voertuig aangetroffen met daarin één verdachte, die werd aangehouden en overgebracht naar het politiecommissariaat. Even later kwam een tweede verdachte ook naar het voertuig en kon zo ook aangehouden worden door de alerte politieploeg. De twee verdachten werden ter beschikking gesteld van het parket van Halle-Vilvoorde. Het nadeel waren een tablet en juwelen.

 

Op maandagavond 10/10/2016 kregen wij omstreeks 20u00 een oproep voor een heterdaad diefstal in een appartement in de Warmoezenierstraat in Dilbeek. Eén verdachte sloeg op de vlucht in de omliggende velden. Dankzij bijstand van meerdere politieploegen van omringende zones en de politiehelikopter kon de verdachte aangetroffen worden in een tuinhuis in de buurt. De verdachte werd ter beschikking gesteld van het parket van Halle-Vilvoorde. Het nadeel waren juwelen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2016
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief