GALMAARDEN / VARIA - Urbanus en “In The Picture” doen oproep naar figuranten

C21

GALMAARDEN / VARIA - Urbanus en “In The Picture” doen oproep naar figuranten

Editiepajot_urbanus_collage_ep
foto ep
 

Figuratiebedrijf "In The Picture" zoekt honderden figuranten in Vlaanderen en Nederland. Daarbij krijgen ze de hulp van Urbanus die op geheel eigen wijze een oproep lanceert. In een knotsgekke videoboodschap roept hij iedereen op tot figureren. Wie zich inschrijft maakt kans deel te nemen aan verschillende TV en filmproducties.

 
Wie graag een echte acteercarrière wilt uitbouwen of simpelweg nieuwsgierig is naar het leven achter de schermen, kan zich gratis als figurant inschrijven op http://www.inthepicture.tv . Met een overzichtelijk internet systeem wordt elke figurant rechtstreeks in contact gebracht met vele grote productiehuizen in Vlaanderen en Nederland. Potentiële opdrachten worden automatisch doorgemaild en figuranten kunnen zich via een persoonlijk internetprofiel zelf kandideren voor elke figuratie die hen interesseert.
 
Ervaring is van geen belang. Een dagje op de set is absoluut niet moeilijk en vooral leuk. Zelfs bekende sterren als Ben Affleck, Matt Damon, Bruce Willis en Clint Eastwood startten hun carrière als figurant.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2010
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief