GALMAARDEN - Carwash voor Warre bracht bijna 12.000 euro op

C21

GALMAARDEN - Carwash voor Warre bracht bijna 12.000 euro op

Editiepajot_galmaarden_carwash_3_foto_marc_colpaert__kopie_
Warre en zijn ouders zijn blij met de opbrengst. Foto © Marc Colpaert
 

De zieke Warre Deteye heeft zopas een cheque gekregen van 11.644,90 euro, de opbrengst van de CarrieWarrieWash dag in het Sportcentrum in Galmaarden. Met dit geld gaan ze extra hulpmiddelen en ondersteunend materiaal aankopen.

Op zaterdag 12 juli werd er voor de zieke Warre een grote ’CarrieWarrieWash dag georganiseerd. Die dag kwamen niet minder dan 350 mensen naar deze speciale carwash als steun voor Warre en zijn familie. “Met heel veel warmte en een gelukzalig gevoel wil Warre iedereen danken die een steentje, een rots of zelfs een hele berg hebben verzet op zijn CarrieWarrieWash”, zegt zijn mama Vicky de Donder. Het was niet alleen voor hem, zijn zus en zijn ouders en familie een overweldigende dag. De meer dan 75 helpers, de 350 auto’s en hun bestuurders en de mensen die langskwamen om Warre een hart onder de riem te steken zagen dat het een dag was waar velen met heel veel goede herinneringen aan terugdenken.

Zopas werd aan Warre, zus Gitte, mama Vicky en papa Dirk in naam van alle helpers een cheque overhandigd van 11.644,90 euro. In overleg met zijn ouders heeft Warre beslist om het geld te gebruiken voor extra hulpmiddelen en ondersteunend materiaal aan te kopen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2014
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief