GALMAARDEN - Urbanus in eigen dorp op het podium

C21

GALMAARDEN - Urbanus in eigen dorp op het podium

Editiepajot_galmaarden_vijfhoek_foto_marc_colpaert__kopie_
Er zijn nog kaarten maar vlug zijn is de boodschap. - Foto © Marc Colpaert
 

De Vijfhoekvrienden  zijn erin geslaagd om ereburger Urbanus te laten optreden tijdens hun muziekfestival op 16 augustus in Tollembeek. Gedurende drie dagen zal het centrum van Tollembeek verkeersvrij zijn.

Na 15 jaar van stilte gaat dit jaar opnieuw het Vijfhoekfestival van start in het centrum van Tollembeek. Er stonden al ronkende namen op de affiche zoals de Romeo’s, Milk-Inc en 2 Fabiola aangevuld met Urbanus en De Fanfaar.  “Wij zijn blij dat hij heeft toegezegd om bij ons te komen optreden, het is al een hele tijd geleden dat hij nog eens een  optreden gaf in zijn eigen dorp”, zegt Gunther Krikilion van de Vijfhoekvrienden.

Sergio mag het festival openen op vrijdag om 20 uur in het sportcomplex in Tollembeek, gevolgd door Christoff & Lindsay en de avond wordt afgesloten met de Romeo’s. Op zaterdag is het de beurt aan Airforce 7, Urbanus en De Fanfaar, 2 Fabiola, DJ Set Pat Krimson, Jessy en afsluiter Milk Inc. Van vrijdag tot zondag zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn op de Plaats in Tollembeek, men kan er tevens geen voertuigen parkeren. Ook in het begin van de Hernestraat is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Meer details hierover zijn te vinden op: www.galmaarden.be. Meer info over parkeerplaatsen, de artiesten of kaarten kan men vinden op: www.vijfhoekfeesten.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2014
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief