VOLLEZELE - Halloweenfeesten en Dag van het Brabants Trekpaard

C21

VOLLEZELE - Halloweenfeesten en Dag van het Brabants Trekpaard

Editiepajot_galmaarden_paarden_foto_marc_colpaert__kopie_
Kermis en paarden in het centrum van Vollezele. - Foto © Marc Colpaert
 

De Halloweenfeesten in het centrum van Vollezele starten op vrijdagavond 17 oktober om op zondagavond 19 oktober swingend en spetterend afgesloten te worden met een vuurwerk. Op zondag wordt tevens de vierde dag van het Brabants Trekpaard georganiseerd.

 

De feesten worden ingezet op vrijdagavond met de fuif 

 

‘Night of the Living Dead’ met DJ Stef. Zaterdag gaat er een petanquetornooi door achter het oud gemeentehuis. Er staat tevens een Halloweenwandeling op het programma, wie zich verkleed maakt kans op een mooie prijs. Ook wordt de Miss & Mister Halloween Villezjiel verkiezing georganiseerd. De zaterdag wordt afgesloten met dans en ambiance met optredens van Coverband Zedder en Bram & Lennert. ‘Brillant’ maakte. Meer info op: www.vollezeleleeft.eu

Zondag brengen de halloweenfeesten opnieuw een rijk gevuld programma en wordt de ‘Dag van het Brabants Trekpaard’ georganiseerd. Die dag kan men er vanaf 10 uur genieten van menwedstrijden, streekproducten en is het museum van het Belgisch Trekpaard geopend.

 

Om 18 uur is er de Brillantworp vanuit dit museum, de winnaar gaat naar huis met een waardevolle replica in brons van de kunstenaar Ron Deblaere.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2014
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief