GALMAARDEN - Fuif van de Flippers voor het goede doel

C21

GALMAARDEN - Fuif van de Flippers voor het goede doel

Colpaert_galmaarden_de_flippers_1__kopie_
De Flippers. Foto ingezonden
 

De Voetbalclub ‘De Flippers’ gaan er na 20 jaar in alle schoonheid en vriendschap mee stoppen. Ze blijven wel een vriendenkring en geven zondag een fuif voor het goede doel.

De voetbalclub ‘De Flippers’ werd in 1994 opgericht door een paar jeugdvrienden die al jaren samen uitgingen en plezier maakten. Ze speelden in competitieverband in het verbond KAVVV- Oost-Vlaanderen-Brabant. En ze deden het niet slecht in hun geelzwarte uitrusting in het gemeentelijk sportcomplex SKO in Vollezele. Ze werden tweemaal kampioen in hun afdeling, de laatste keer in 2013.

“In onderling overleg tussen de bestuursleden en de voltallige spelersgroep werd er besloten om na 20 jaar in alle schoonheid en vriendschap te stoppen als voetbalclub. Maar dit betekend uiteraard niet het einde van ‘De Flippers ‘, integendeel we gaan door als vriendenclub“, vertelde Luc Mathys. Om hun afscheid te vieren als voetbalploeg organiseren ze op zondag 24 mei een kermisfuif in het Baljuwhuis in Galmaarden. Ze doen dit met dj Stercx en de rock covergroep ‘Creep’ ten voordele van de vrijwilligersorganisatie ‘Make A Wish‘. Kaarten in voorverkoop kosten 9 euro, aan de kassa 10 euro. De deuren gaan open vanaf 20 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief