TOLLEMBEEK- Urbanus doet het toch maar weer

C21

TOLLEMBEEK- Urbanus doet het toch maar weer

Editiepajot_galmaarden_feesten_1__kopie_
Urbanus en de Fanfaar deden het schitterend in Nederland. - Foto © Marc Colpaert
 

 

Tollembekenaar Urbanus stond op zondag met de Fanfaar voor de eerste maal op het podium van Pinkpop in Nederland, zeg maar het ‘Werchter’ van Nederland. Zenuwachtig wordt hij daar niet van, toch is het een prestatie waar hij best trots op mag zijn.

Op zondag stond Urbanus met de Fanfaar voor de eerste keer op een podium van Pinkpop in Nederland. Wat doet dat met iemand die al zo lang in het vak zit, slaan de zenuwen toe of ligt hij lang uitgestrekt in zijn tuin vroegen wij ons af. “Zondag sta ik op kam mijn haar en we rijden er naartoe. Echt zenuwachtig ben ik daar niet voor, we spelen niet op het hoofdpodium dat is voor kleppers als Pharell Williams. Wij spelen in een wat kleiner tentje, waar toch ook nog vijfduizend mensen in kunnen, ge kunt dat ongeveer vergelijken met de Vijfhoekfeesten in Tollembeek(14 en 15 augustus) maar dan iets groter en in Nederland”, aldus Urbanus. Hij is in ieder geval in goed gezelschap want op deze editie van Pinkpop kwamen ook nog andere ronkende namen naar voren zoals: Pharell Williams, Anouk, Elbow, Selah Sue om er maar enkele te noemen. Ondertussen heeft hij al enkele optredens met de Fanfaar gedaan zodat hij ondertussen wel weet hoe het moet. “Ik ben daar wel al mentaal mee bezig met dit optreden, maar daarvoor iets speciaals gaan doen op voorhand zit er niet dadelijk in. We gaan ons best doen om er een leuk optreden van te maken, want het is het eerste optreden met de Fanfaar in Nederland en de kans is groot als het aanslaat dat er nog andere optredens in Nederland gaan volgen.”

Urbanus dat ‘simpel manneken’ uit Tollembeek doet het toch maar weer, en daar mogen wij best trots op zijn. Wie hem korter bij huis aan het werk wilt zien kan dit tijdens de Vijfhoekfeesten in Tollembeek.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief