GOOIK - Aldea neemt Seniorie Kesterberg over

C21

GOOIK - Aldea neemt Seniorie Kesterberg over

Colpaert_gooik_kesterberg_nieuw_1__kopie_
De nieuwe eigenaars met in het midden algemeen directeur Bruno Van de Voorde. - Foto © Marc Colpaert
 
Colpaert_gooik_a_kesterberg_1__kopie_
Zo gaan de nieuwe assistentiewoningen er uitzien. - Foto © Marc Colpaert
 

 

 

 

 

De firma Aldea neemt de Seniorie Kesterberg in Gooik over. Bruno Van de Voorde blijft algemeen directeur in Kesterberg en is ook al twee jaar bestuurder bij Aldea. Ondertussen zijn de werken van start gegaan om Kesterberg uit te breiden met 22 assistentiewoningen.

Naar de toekomst toe komt er een extra therapieruimte in het nieuwe complex, een ondergrondse garage en kunnen de bewoners op reis naar Spanje.

Een passie voor wonen en zorg, dat is waar Aldea en Kesterberg samen voor staan.

Op vandaag heeft Aldea enkele operationele uitbatingen in Vlaanderen, waaronder Parkresidentie Wivina in Dilbeek en een Health Resort in Marbella en heeft het een tiental projecten in ontwikkeling. Zaakvoerders Christophe Desimpel en Frederick Pouders brengen hun jarenlange expertise en passie op vlak van vastgoed en uitbating samen in de realisatie en de organisatie van woonzorgcentra, assistentiewoningen, levensloopbestendige flats en Health Resorts

en daar komt nu dus ook Kesterberg bij. “Ik ben vandaag een gelukkig man met deze overname door Aldea”, zegt de nu en toekomstig algemeen directeur Bruno Van de Voorde. “Ik had al ruim twee jaar een nauwe band met Aldea (is er bestuurder, red.) en weet dat door deze overname de dienstverlening nog zal verbeteren. Laat me duidelijk zijn de entiteit Kesterberg zal verder blijven werken zoals ze vandaag doet. Dus de keuken blijft hier en al de andere faciliteiten ook. Wel komt er een speciale therapieruimte in het nieuwe gedeelte waar men ondermeer zal werk maken van de rugproblemen van de bewoners en er een ondergrondse parkeerruimte. Nieuw binnenkort is ook dat de bewoners als het ware op reis zullen kunnen gaan naar Marbella in Spanje. Wij gaan onze bewoners nog meer in de watten leggen door ze gewoon op reis te sturen”, aldus Bruno

Seniorie Kesterberg

 

werd vorig jaar bekroond tot ‘Beste Zorgwerkgever van 2015‘, en kreeg de hoogste score in alle 6 categorieën van de bevraging. Bruno Van de Voorde, al zeven jaar algemeen directeur in Seniorie Kesterberg, was daar bijzonder trots op. “Om dit doel te bereiken hebben we elke dag hard gewerkt. Vriendelijkheid, de beste zorg bieden aan onze bewoners, een goede keuken en een huiselijke sfeer zijn de betrachtingen waar we elke dag voor gaan.”Seniorie Kesterberg telt vandaag 58 flats en 72 bewoners. Aldea breidt de bestaande seniorie uit met 22 nieuwbouw assistentiewoningen, die gespreid liggen over drie gebouwen met elk twee verdiepingen. De combinatie van de nieuwbouw assistentiewoningen met de huidige operationele site heeft heel wat voordelen. Hierdoor ontstaat er een grote synergie op vlak van zorgpersoneel en permanentie. “Seniorie Kesterberg is voor het Pajottenland een meerwaarde. Het is goed wonen in deze seniorie, want elke dag komen er nieuwe aanvragen binnen. De beslissing over de uitbreidingsplannen was dan ook een bewuste keuze”, besluit algemeen directeur Bruno Van De Voorde.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2016
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief